Liposuction ve


Lazer Liposuction


Liposuction ve Lazer Liposuction

Liposuction, bir yağ alma ameliyatıdır. Cerrahi bir işlemdir. Bölgesel zayıflama sağlayan bu cerrahi işlemde, fazla yağ dokusu olan bölgelerde belirli yerlere cerrah tarafından kesi açılır. Kesilerden fazla olan yağlar belli bir oranla negatif basınç ( vakum ) ile çıkartılır. Çıkartılan yağın miktarı hastanın boyu kilosu ve bölgedeki yağ dokularının orantısına göre cerrah tarafından ayarlanır. Ameliyat bittikten sonra bir kaç ay özel korseyi kullanmak gerekir.

Lazer Lipoliz, lazer ışınları ile deri altındaki yağ dokularının zarlarının yıkılıp, sıkışan yağ dokularının serbest kalmasını sağlamaktır. Bu yöntemde ameliyat yoktur ve yağ dokuları direk olarak vücuttan çıkartılmaz. Yağ dokuları sıvı hale getirilerek vücuttan yavaş yavaş atılması beklenir.

Lazer Lipoliz ve Klasik Liposuction Farkları

Klasik liposuction cerrahi bir işlemdir ve yağlar direk olarak alınır iyileşme beklenir. Bu yöntemle yağlardan kurtulduktan sonra uzun bir süre şekillendirici ve kanama önleyici korse takılır.

Lipoliz yönteminde ise bir yağ çıkarımı söz konusu değildir. Yağlar yumuşatılır ve doğal yöntemler ile atılır. Bu sürede diyet de destekleyicidir. Bu yöntemle incelmede ise korse zorunluluğu yoktur. İstenirse şekillendirme nitelikli kullanılabilir. Buna ek olarak liposakşında hastanede istirahat dönemi gerekmektedir fakat lazer lipoliz de işlemden sonra evinize dönebilirsiniz.

Lazer Lipolizin Avantajları

Lazer lipolizde direk bir yağ çıakrımı yapılmadığı için vücut derisi bir travma yaşamaz ve sarkma problemi yaşanmaz. Korse, hastane istirahatı gibi unsurlar söz konusu değildir. Lazer ışınları hem yağları yumuşatır hem de yağ dokularını parçalarken deride sıkılaşma etkisi sağlar.

Liposuction'ın Avantajları

Klasik liposuction olarak adlandırılan bu yöntemde yağların atılması için beklemeden direk olarak bölgesel incelme sağlamış olursunuz.

Her iki bölgesel zayıflama yöntemininde avantajları vardır. Önemli olan sizin için hangi yöntem ile bölgesel incelmenin daha doğru ve başarılı olacağıdır. Buna ek olarak her iki bölgesel incelme işlemi de tek bir bölge odaklı yapıldıktan sonra komşu bölgelrde de bir orantı sağlanırsa daha estetik bir görünüm elde edilmiş olur. Bu görünüm ise klasik liposuctiona kombin edilebilen lazer lipoliz yöntemiyle sağlanabilir. Klasik liposakşın ile alınan yağlardan sonra diğer bölgelre uygulanan lazer lipoliz ile hem iyileşme döneminde orantılı şekilde incelme sağlanır hem de tedavi daha başarılı hale gelir.

Bu uygulama hakkında detaylı bilgi, fiyatlar ve randevu için bize ulaşınız :
0 (533) 345 67 66 - 0 (232) 486 66 78 - info@atasevenklinik.com

DOKTORUNUZA SORUN

BİZ SİZİ ARAYALIM